Homeopathie Stichting
Deurloostraat 129 hs
1078 HX  Amsterdam

Doel

De Homeopathie Stichting heeft als DOEL het bevorderen van de homeopathie in de breedste zin van het woord. Dit doet ze o.a. door het verzorgen van onderwijs.

Missie

De Homeopathie Stichting beoogt -stoelend op een dynamisch verleden- het homeopathisch gedachtengoed te onderwijzen en nascholing te verzorgen voor artsen en paramedici, alsmede de beschikbaarheid van informatie en kennis over de homeopathie te bevorderen in samenwerking met geëngageerde partijen ten behoeve van het genezen van mens en dier.

Visie

De Homeopathie Stichting heeft als visie dat homeopathie en reguliere geneeskunde beide gelijkwaardig erkende aspecten van het geneeskundig veld zijn. Aspecten die elkaar aanvullen en versterken.

Het bestuur van de Homeopathie Stichting

: Manfred Markhorst (ad interim)
Secretaris : Martje Couwenhoven
Penningmeester : Manfred Markhorst
Coördinator Nascholing : Frans Kusse

e-mail wordt op de woensdagen verwerkt.

Bankgegevens

ING bank IBAN: NL26INGB0009106688 t.n.v. Homeopathie Stichting te Utrecht