Lees hier wat u kunt doen, als u uw wachtwoord niet meer weet.

1. In het linkermenu, onder de invoervelden Gebruikersnaam en Wachtwoord bij INLOGGEN/UIT LOGGEN vindt u een linkje Wachtwoord vergeten? (in het groen). Als u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u hier op klikken. Wachtwoord vergeten
2. Er verschijnt een vervolgscherm waar u uw email adres kunt opgeven. Hier vult u uw email adres in en klikt op Toevoegen.  Email invullen
3.

Vervolgens opent u uw email programma. U heeft een email van ons gekregen met een verificatie code. Deze code kunt u kopieren (zonder de punt!) en in het daartoe benodigde veld plakken. Vul daarnaast uw gebruikersnaam in.

--> dit is dus NIET uw email adres!

NB. De code in het plaatje hiernaast is slechts ter illustratie. Uiteraard dient u de code te gebruiken welke u per email ontvangt.

code-in-email bevestig-account
4.

Vervolgens kunt u een nieuw wachtwoord kiezen. Indien er al *** staan in het veld, maak deze dan eerst helemaal leeg en kies een nieuw wachtwoord. Vul ter controle uw nieuwe wachtwoord nogmaals in en klik op Toevoegen.

Als alles is goedgegaan, krijgt u nu een inlogscherm en kunt u met uw gebruikersnaam en nieuwe wachtwoord weer inloggen.

herstel-wachtwoord
5. Als het echt niet lukt, stuur dan een mailtje naar de webmaster. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
6. Let op: de inloggegevens van de website van de Homeopathie Stichting zijn niet hetzelfde als die van de SFO-site.

Wel kunt u via uw profiel uw gegevens op de site van de Homeopathie Stichting wijzigen, en desgewenst dezelfde codes hanteren als die u voor de SFO-site gebruikt.