U heeft inloggegevens. Hoe kunt u in- en uitloggen?

1. Op de website ziet u onder het menu aan de linkerkant een inloggedeelte. Hier vult u de door u gekozen gebruikersnaam en het wachtwoord in en klikt vervolgens op Inloggen.  Homeopathie Stichting - Inloggen.jpg
 2. Als u succesvol bent ingelogd, ziet u dat er een gebruikersmenu is verschenen. Hierin ziet u ook weer een knop Uitloggen. Hiermee logt u dus weer uit.  Homeopathie Stichting - Uitloggen.jpg
 3. Met ingang van 2010 worden ook van de papieren inschrijvingen of inschrijvingen door het overmaken van het cursusgeld op deze website orders en facturen aangemaakt. Daartoe bent u soms door ons als klant aangemaakt, vaak alleen met naam en e-mailadres. Indien u hierdoor problemen heeft met inloggen, mail dan alstublieft naar de webmaster, door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .