Lees hieronder wat u kunt doen, als u uw gebruikersnaam niet meer weet.

1. In het linkermenu, onder de invoervelden Gebruikersnaam en Wachtwoord bij INLOGGEN/UIT LOGGEN vindt u een linkje Wachtwoord vergeten? (in het groen). Als u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u hier op klikken. Wachtwoord vergeten
2. Open uw email programma. Als het goed is, heeft u nu een email van ons ontvangen met uw gebruikersnaam. Inmiddels is op de website het inlogscherm verschenen, en kunt u met uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen.
3. Als het echt niet lukt, stuur dan een mailtje naar de webmaster. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.